2010 m. gegužės 4 d., antradienis

Feelings.


From now kiekvieną kartą stengsiuosi suvokti, ką jaučiu. Kiekvieną akimirką: vaikščiojant palei traukinio bėgius, Važiuojant ant 110km/h, šokant ant štogo pagal tuo metu nesveiką dainą & ect. Ir apskritai, pagaliau pradėsiu labiau save nagrinėti. Savo jausmus, elgesį. Taip tikiuosi rasti trūkumus bei privalumus, nes manau, kad ir tų ir tų tikrai turiu.

Nesąmonė. Nežinau nežinau nežinau nieko ir įpač atsakymų į dabar pačius svarbiausius klausimus. ką aš dabar veikiu? Nežinau, kas svarbiausia!

Anyway. Stogas čiuožia, mokslai nelaukia. Aučh.. Skaudi man tema tie mokslai. Bet.. Problemos neišsprendžiamos, jei apie jas nekalbama. Na.. Šiuo atvėju būtų tiksliau: nieko nedaroma. Viiiiisiškai nededu pastandų, tikiu, jog namų darbus įmanoma atlikti mintimis. Rimtai. Ir man tai iš esmės trugdo.. Bet dėl įsitikinimų nepakovosi. Na, nebent su Lietuvių mokytoja. Jos užduotus nd atlieku visada.

Jau šiek tiek nukrypau nuo kurso. Reikia pagaliau prisiversti užbaigti tą skyrių prancūzų kalbos vadovėly. Ir.. Atlikti namų darbus. T.y. perkelti informaciją iš galvos ant lapo, kuriame pilna simetrijos principu atliktų piešinių.

Xo, Filthy U.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą