2010 m. kovo 23 d., antradienis

Griebiantis už širdies Antradienis.

Pirmą kartą pažadinta (tiksliau) pusę šešių pamačiau saulės spindulius! wee. Šlapia galva atsidariau langą ir įkvėpiau saulėto oro. Murr kaip myliu pavasarį. Paukščiukai tik čiuuuulba o aš su savo stebuklingaisiais guminiais traiškau iš balų dėl šalto oro likusius ledukus.
Antradienis mane visuomet pažadina iš savaitgalio ir primena, jog aš turiu ir pareigas, ne tik pramogas. Pirma matematika neleido man miegoti. Kažką supratau tik tuomet, kai liepė eiti prie lentos. Nu ir gerai. ačiū. Bent šį tą supratau. Pff. Jau kelintą kartą iš eilės darau kūncę (only Ievos dėka). Nusimušiau visas savo ruuunkas dėl to nelaimingo kamuolio. O šiaip visą laiką prasėdėjom ir pražvengėm. toliau dailės istorijos. Sužinojau daaaug nesveikai įdomių faktų apie DaVinčio ''Madoną tarp uolų'' ir ''paskutinę vakarienę''. Gerai kad likau pamokose. Pagal šios dienos dienotvarkę turėjau eiti 12h į VŽG atvirų durų dieną. Bet nusprendžiau jog G palauks ir priims mane ir trečią h. iki tol totaliai pramaliau Šūdą. Ne iš šio ne iš to ėjau atsakinėti per lietuvių. Atlikau užduotį pirma, tad paprašė atnešti dienyną. tik.. prieš tai reikėjo duoti sąsiuvinį. Žurnalo neradus nei pas Strazdą, nei mokytojų kambary nei giešoj, gryžau ir nspėjusi prisėsti jau stovėjau prie lentos ir atsakinėjau apie priedėlį. Iš sąs gavau aštuonis o atsakinėjimo - šešis, aip supratau, nes bendrą parašė septynis. than.. planas išeiti iš vokiečių neišdegė, nes nusprendžiau, jog Stradalova tikrai ateis manęs patikrinti, tad likau. nu ir nieko nepraradau, nes po dešimt minučių mus visas paleido. ok. nustosiu nusišnekėti. Tieisog laukiu kol pakraus pet society ir neturiu kaip prastumt laiko.
Antradienis. trečią valandą jau buvau prie VŽG, kur sulaukusi Kartės ir palydėta į salę stebėjau renginį, susitikau su Monce ir jos mama ir vaikščiojau aplink G. Sutikau porą draugų, išlausiau Vžžg įstojimo sąlygas ( vidurkis į humanitarus aštuoni kablis šeši mažiausias buvo praeitais metais. čia dar ne viskas. reikia pirmo semestro analizės (turiu du neigiamus) ir panašiai.) žodžiu. Faktas neįstosiu. Reikia jau ruoštis rašyti prašymus.. pff, tie mokslai.
Kai Direktorius nuobodžiai išdėstė savo kalbą patraukiau link RIMI. ten nusipirkau bandelę ir susiruošiau į minsko IKI laukti mamos. įsėdau į devintą autobusą ir minties stotelėj įlipo Skaaaistė. palydėjau ją į iki, poto atgal į stotelę ir nupėdinau į biblioteką prasitęst knygų. pff. nedavė man daugiau nieko, kol negražinsiu paimtų. awesome. ok. papykusi nupėdinau iki neries, nufotkinau jos patvinimo levelį su telefonu ir gavusi mamos žinutę ateiti į IKI, apsisuau ir gryžau. pasivaikščiojom po parduotuves, mama nusipirko BURBERĮ kvepalus, dar vienerius nupirko tėčiui, man nupirko juodą lankelį ir juodą akių pieštuką, stiprinantį nagų laką ir.. behole. idealų megztuką iš SH. jis tooobulas. eidamos tolyn koridorium pamatėm mielą berniuką, kuris kabėjo su TERROS žuvytėmis plaukiojančiomis akvariumę. KAaaaaaaaip mielaa. Laimingos ir beplepėdamos nuėjom į parduotuvę. ten nusipirkom ko ieškojom ir.. prie kačių maisto pamatėm močiutę, sėddinčią su mokų krepšiu ir krapštančią centus. mama paklausė, ar jai reikia kiek nors pridėti, o ji pasakė, kad trūksta dvidešimt centų, kad nusipirktų pigiausių mokrų. mamo mamytė geraa ir labai nuoširdi, tad davė močiutėlei dvidešimt litų. senoji net apsiverkė ir mus (nežinau, prie ko čia aš) palaimino. kaip miela, bet graudu iš tiesų.. Gaila man žmonių, kuriuos apiplėšė valdžia ir jie negali net valgyti nusipirkti.. Nekenčiu Kubiliaus ir tų visų nevispročių sėdinčių seime. HRR.
Antraaadineis. Mašinoje išgėriau mano mylimiausią šokoladinį MIAU ir bemastydma apie skurdą klausiau POWERIO ir kalbėjau su mamyte. Žinau, šiandien ITIN nusišneku, bet supraskit. Aš dvi valandas tuščiu skrandžiu klausiau apie dokumentus ir įstojimą, tarybas ir pan..
oK. visai nučiuožiau. Einu ir toliau su Milda aptarinėti mūsų vyrų ir ,,draugų'';DD
see yah, my sweethearts,
Jūsų trenktoji, FILTHY.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą