2010 m. kovo 24 d., trečiadienis

Mercredi.

tobula rytinė kava, puiki nuotaika, parduotuvės ir mama. Tokie jau mano trečiadieniai. po dainavimo dažniausiai užsuku pas mamą į darbą. kol ji ''dirba'' (žaidžia ''Gold Miner'į'' arba ''DinerDash'ą), aš suvalgau visas jos kolegių bandeles arba pyragelius ir gerdama arbatą sėdžių prie jų kompiuterių. benaršydama wholeseile radau tobulus highheels'us, švarką, suknelę bei tašiųų. Daug daaaaug tašių. Ačiū Dievui, jau mažai liko laukti iki naujos siuntos, nuo kurios praėjus mėnesiui, džiaugsiuos naujais pirkiniais
Trečiadienis. Kaip ir minėjau, ideali kava ir naujas megztukas suteikė pasitikėjimo savimi bei noro vykti į tą baisią įstaigą, kurioje šiandieną nebuvo taip blogai, kaip tikėjausi. Parašiau Lietuvių kalbos kontrolinį gana gerai, tik vietoj įprasto pažyminio žymėjimo, pažymėjau papildinio. Na tikiuosi jog to neužskaitys, kaip klaidos. Miegodama atgulėjau (ne atsėdėjau, ne ne ne) matematiką, supratau porą lygčių ir tik dabar suvokiau,jog kontrolinis jau poryt. Milda, greičiau dėl į FB variantus ir sunkiausius uždavinius pakomentuok. Back to the reality. po super duper turpo tapybų susitikau su senu geru draugu ir praleidau su juo laiką iki dainavimo. troleibuse susitikau Augustęę. Visą vieną stotelę prakalbėjom ir pasidalinom įspūdžiais apie šiandien dieną. ji mane paliko petro ir povilo bažnyčios stotelėj. nuo ten iki operos važiavau viena, stebima priešais sėdinčio vaikino. nebuvo itin jauku, tad stengiausi laikyti žvilgsnį kuo toliau nuo jo. taip bežiūrint į patvinusią nerį ir besistebint jos aukštesniuoju leveliu greitai prabėgo mano kelionė. bėgom nulėkiau iki solinio. Pradainavusi susiskambinau su mama ir kaip minėjau, nulėkiau pas ją į darbą. // įsėdome su mama į mašiną ir mano įkalbėta ji nuvairavo mašiną link lenkų maximos, kur pilna tobulų parduotuvių. Pasivaikščiojom, prisipirkom įvairių šūdniekių, Maximoje nusipirkau (Kaip visada) šokoladinį MIAU, kurį pamilau labai labai, subtiliai raudoną nagų laką, apie kurį jau ilgai svajoju it HEMATOGEN'ą.
Gryžusi namo išvedžiau savo airių seterį pasivaikščioti, gryžusi paruošiau namų darbus ir pavalgiusi prisėdau prie kompiuterio enter'inti čia ir atsispausdinti anglų žodžių špargalkės. (kam reikia, kreipkitės).
Na va, brangieji. Tokios tokelės. Ir toliau svajoju apie savo artimiausius planus - Prancūziją ir Švediją, fotografuoju/uos (naujos nuotraukos [šauktukas] ieškokit talpinime), myliu, gyvenu ir džiaugiuosi.; )
Su diiidele diiiidele meile,



Jūsų Filthy.; )

1 komentaras: