2010 m. gruodžio 1 d., trečiadienis

Gruodis.01.

Kalendorinė žiema? Nesijaučia. Būčiau patikėjus, jei Gruodis būtų prasidėjęs su visais tais dideliais šalčiais, prieš kelias dienas. Bet dabar? Tik prieš porą valandų susivokiau, kad liko tik dvidešimt keturios dienos iki Kalėdų. Na, teoriškai iki Kūčių.. BET, žiūrint kaip paėmus. Jei skaičiuosime šią dieną, tai taip, iki kūčių, o jei pradedant kuo rytojaus - pirmosios Kalėdų dienos. Taip.. Nerealu galvoti apie didelę eglę, išpuoštą tviskančiom lemputėm, stovinčią po mano svetainės laiptais. Apie imbierinių sausainių bei kavos kvapą visus keliantį ant kojų. Apie Kalėdines dainas skambančias nuo ryto iki vakaro. Net sapnuose. Apie dovanų pakavimą galvojant kaip originaliau galima būtų tai padaryti. Apie pirkimą! Juk dekoracijos taipogi kartais baigia savo kadencijas. Dovanėlės, smulkmenėlės, dekoracijos, lemputės, girliandos.. What's wrong with me? Prieš porą savaičių alpau net dėl minčių apie tai, o dabar čia rašau taip, lyg tai būtų įvykę prieš porą metų ir gyvenime nebepasikartotų. Ach tos Kalėdos. Tie nušalę rankų pirštai belaikant telefoną ir tariantis dėl vakarėlio planų. namų darbai šią savaitę apleisti, kambarys panašus į savartyną (kas bus kai prasidės 'dovanėlių pakavimo metas' ir visos grindy bus nubarstytos blizgančio popieriaus skiautėm?..)
Na va. Užsileidau Shakin Stevens - merry christmas everyone.mp3. Pradėjau galvoti apie ramų vakarą su geriausia drauge bei kavos puodeliu sningant pilies gatvėj. Tarp kitko, šiandien atidariau STORŲ VILNONIŲ ŽIEMINIŲ MEGZTINIŲ sezoną (mm)
Na ką gi. nusiteikit, nes dabar kasdien aprašinėsiu savo Kalėdines nuotaikas, planus, įvykius, jausmus, nuotykius, idėjas ir visą kitą.
Let the season OPEN.
''BELAUKIANT KALĖDŲ'' - day first.
___
Urth.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą